AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşıkla yemek

Kahve falında kaşıkla yemek

Kahve falında kaşıkla yemek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine delalet eder.

Kahve falında kaşıkla yemek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için neler söylemeniz gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında kaşıkla pasta yemek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kaşık yemek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşık kaşık çikolata yemek başına tekin olmayan olayların geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşık yemek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında kaşıkla kahve yemek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla yemek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kaşıkla pilav yemek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir