AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz yutmak

Kahve falında toz yutmak

Kahve falında toz yutmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz yutmak gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında toz yutmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş yutmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında metal yutmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında dişleri yutmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, aileden ayrı kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böcek yutmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi tüyü yutmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında toplu iğne yutmak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında tükürük yutmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir