AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden kaşık almak

Kahve falında ölüden kaşık almak

Kahve falında ölüden kaşık almak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden kaşık almak gördüyseniz:

  • Değişimi olumlu karşılamalısınız.

Kahve falında ölüden kaşık almak helal olmayana göz dikmeyeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye kaşık vermek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski kaşık görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kaşık çatal görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında yerden çatal kaşık toplamak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kaşık yıkadığını görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, kolaylık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine çatal kaşık vermek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık hediye almak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir