AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık dağıtmak

Kahve falında kaşık dağıtmak

Kahve falında kaşık dağıtmak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında kaşık dağıtmak gördüyseniz:

  • Bir partnerde neler aradığınızı veya neleri alttan alamayacağınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında kaşık dağıtmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına delalet eder.

Kahve falında eski kaşık görmek maddi kayba uğrayacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında şimşir kaşık görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın çatal kaşık görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, dinini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah kaşık görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalettir.

Kahve falında kaşık kaşık bal yemek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işarettir.

Kahve falında kaşık çatal almak kötü günler geçireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir