AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kaşık görmek

Kahve falında gümüş kaşık görmek

Kahve falında gümüş kaşık görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş kaşık gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Kahve falında gümüş çay kaşığı görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş kaşık çatal görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında gümüş kaşık almak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında gümüş kaşık görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kaşık çatal satın almak çok kolay bir hayatı olacağına, aksiliklerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaşıkla oyun oynamak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalettir.

Kahve falında parlak kaşık görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık yıkadığını görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir