AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye seti görmek

Kahve falında kolye seti görmek

Kahve falında kolye seti görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, duymadığı sözleri duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolye seti gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında kolye seti görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın set görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine tabir olunur.

Kahve falında çatal kaşık seti görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında film seti görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işaret eder.

Kahve falında set altın görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine inanılır.

Kahve falında set yapmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın takı seti görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet eder.

Kahve falında pırlanta set görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir