AnaSayfa / Genel / Kahve falında set takımı takmak

Kahve falında set takımı takmak

Kahve falında set takımı takmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında set takımı takmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat bilgilenmenizi veya yeni kişilerle tanışma şansı bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında set takımı takmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın set takımı görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında set takımı görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında altın set takmak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında takı seti takmak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın takı seti takmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çatal kaşık bıçak seti görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci set görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir