AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşın inceldiğini görmek

Kahve falında kaşın inceldiğini görmek

Kahve falında kaşın inceldiğini görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ihanet göreceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kazancının daha da artacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşın inceldiğini gördüyseniz:

  • İşinizdeki çalışma temponuzu güzel bir zaman ayarlaması yaparak daha verimli olabileceğiniz bir hale getirebilirsiniz.

Kahve falında kaşlarının inceldiğini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kaşının inceldiğini görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşın inceldiğini görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, şansın döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının inceldiğini görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının inceldiğini görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerin inceldiğini görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belinin inceldiğini görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında bitişik kaş görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir