AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaset yapmak

Kahve falında kaset yapmak

Kahve falında kaset yapmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye tabir olunur.

Kahve falında kaset yapmak gördüyseniz:

  • Pozitif olmanızda fayda var.

Kahve falında kaset yapmak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasede zeytin görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında teyp kaseti görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaset dinlemek tüm düzenin alt üst olacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaset görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kasede bal görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaseden su içmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müzik kaset görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir