AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasede zeytin görmek

Kahve falında kasede zeytin görmek

Kahve falında kasede zeytin görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kasede zeytin gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kasede zeytin görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında kaset bandı görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kasede bal görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kasede su görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kolaylığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kaset dinlemek kötü olaylar ile karşılaşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında kaset çalar görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaset görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kaseden su içmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir