AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaseden su içmek

Kahve falında kaseden su içmek

Kahve falında kaseden su içmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaseden su içmek gördüyseniz:

  • Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın.

Kahve falında kaseden su içmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasede su görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında kasede zeytin görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Kahve falında teyp kaseti görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaset bandı görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kasede bal görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasede yoğurt görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, ağız tadının bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında kasede çorba görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir