AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasede bal görmek

Kahve falında kasede bal görmek

Kahve falında kasede bal görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasede bal gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında kasede bal görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasede zeytin görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında teyp kaseti görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında kaset yapmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalet eder.

Kahve falında video kaseti görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalet eder.

Kahve falında kasede yoğurt görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında kaset görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaseden su içmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir