AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaset dinlemek

Kahve falında kaset dinlemek

Kahve falında kaset dinlemek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, epey bir zarara uğrayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaset dinlemek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Kahve falında kaset dinlemek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında kasede süt görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasede yoğurt görmek maddi olarak büyüyeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında video kaseti görmek malvarlığının artacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kasede zeytin görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaseden su içmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında kaset görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaset bandı görmek atılım yapacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir