AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasede süt görmek

Kahve falında kasede süt görmek

Kahve falında kasede süt görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasede süt gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında kasede süt görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teyp kaseti görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kasede çorba görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaseden su içmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kasede su görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına işaret eder.

Kahve falında kasede yoğurt görmek maddi çıkmazların biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kasede zeytin görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaset çalar görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir