AnaSayfa / Genel / Kahve falında video kaseti görmek

Kahve falında video kaseti görmek

Kahve falında video kaseti görmek fakir çocukları giydireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında video kaseti gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Kahve falında video kaseti görmek ekmek bulamayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına delalettir.

Kahve falında video çekmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret eder.

Kahve falında kendi videosunu izlemek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında kendini videoda görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında video kamera görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine inanılır.

Kahve falında video görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında videoya çekilmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında video izlemek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir