AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaset bandı görmek

Kahve falında kaset bandı görmek

Kahve falında kaset bandı görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, dertlerin son bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaset bandı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında kaset bandı görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine inanılır.

Kahve falında kasede bal görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında video kaseti görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında müzik kaset görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kaset çalar görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyp kaseti görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işarettir.

Kahve falında kasede süt görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaset görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir