AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasede çorba görmek

Kahve falında kasede çorba görmek

Kahve falında kasede çorba görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasede çorba gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında kasede çorba görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında video kaseti görmek o kapıyı kapatacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında kaset çalar görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında müzik kaset görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kasede yoğurt görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kaset bandı görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kasede su görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Kahve falında kaset dinlemek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir