AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasadan para çalmak

Kahve falında kasadan para çalmak

Kahve falında kasadan para çalmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, zorlukların biteceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kasadan para çalmak gördüyseniz:

  • Otorite pozisyonundaki kişilerle ilişkilerde veya seyahatler esnasında problemler yaşanabilir.

Kahve falında kasadan para çalmak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında kasada çok para görmek büyük kazançlar elde edileceğine, kendi bildiğini okuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasa içinde para görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kasa para görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına işaret eder.

Kahve falında boş para kasası görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasaya para koymak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kasadan para almak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir