AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasaptan kıyma almak

Kahve falında kasaptan kıyma almak

Kahve falında kasaptan kıyma almak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, başarıların devamlı olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasaptan kıyma almak gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kasaptan kıyma almak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasaptan pirzola almak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına yorulur.

Kahve falında kasapta asılı et görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında kasapta et görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kasap görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında kasap olduğunu görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir