AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasap olduğunu görmek

Kahve falında kasap olduğunu görmek

Kahve falında kasap olduğunu görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kasap olduğunu gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Kahve falında kasaptan et aldığını görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında kasapta asılı et görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalettir.

Kahve falında kasap görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında kasap bıçağı görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Kahve falında kasap dükkanı görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, düşmanından kurtulmaya delalettir.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir