AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasayla incir görmek

Kahve falında kasayla incir görmek

Kahve falında kasayla incir görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasayla incir gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha dikkatli olmanız, bütçe yapmanız veya harcamalarınızı kontrol altına almanız gereken zamanlardasınız.

Kahve falında kasayla incir görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bira kasası görmek sorunlarını bitireceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasadan para almak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasayla balık görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasalarla meyve görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kasa altın görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında kamyon kasasında olmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasalarla ekmek görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir