AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasada para görmek

Kahve falında kasada para görmek

Kahve falında kasada para görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasada para gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha uyumlu diyaloglar kurmanın yollarını aramalısınız.

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş para kasası görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasada çok para görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında kasa dolusu para görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasadan para çalmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kasada para görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında içi para dolu kasa görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasaya para koymak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir