AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasada çok para görmek

Kahve falında kasada çok para görmek

Kahve falında kasada çok para görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına inanılır.

Kahve falında kasada çok para gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Kahve falında boş para kasası görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine inanılır.

Kahve falında kasa içinde para görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kasadan para almak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında para kasası görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında içi para dolu kasa görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasada çok para görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasada para görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasa dolusu para görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir