AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasaya para koymak

Kahve falında kasaya para koymak

Kahve falında kasaya para koymak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasaya para koymak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında kasaya para koymak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında boş para kasası görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında kasada çok para görmek nefsine yenileceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine inanılır.

Kahve falında kasayla para görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Kahve falında para kasası görmek malının da eksilmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para dolu kasa görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kasa para görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir