AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kaşını almak

Kahve falında kendi kaşını almak

Kahve falında kendi kaşını almak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kaşını almak gördüyseniz:

  • Son planlarınızın veya projelerinizin yürüyüp yürümediğini görmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kaşını uzun görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına inanılır.

Kahve falında kaşların ağardığını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında kaş bıyık görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş taramak kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kaşı kalın görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Kahve falında birinin kaşını almak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek kaş görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir