AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş beyazlaması görmek

Kahve falında kaş beyazlaması görmek

Kahve falında kaş beyazlaması görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kaş beyazlaması gördüyseniz:

  • Kendinizden emin olmadan harekete geçtiğiniz için pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında kaşını beyazlamış görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kaş görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşların beyazlamasını görmek istediği makama geleceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kaş beyazlaması görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarının birleştiğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında kaşlarını boyadığını görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşı uzamak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşını makasla kesmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir