AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kaş görmek

Kahve falında beyaz kaş görmek

Kahve falında beyaz kaş görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaş gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Kahve falında beyaz kaş görmek bolluğun ve bereketin artacağına, işlerin yolundan çıkacağına işarettir.

Kahve falında kaş beyazlaması görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşını beyazlamış görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kaşların beyazlamasını görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında güzel kaş görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekte ince kaş görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşları dökülmüş görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir