AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını boyadığını görmek

Kahve falında kaşlarını boyadığını görmek

Kahve falında kaşlarını boyadığını görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını boyadığını gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi bambaşka diyarlara götürebilir.

Kahve falında kaşlarını boyadığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşını boyadığını görmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine delalet eder.

Kahve falında saçını siyaha boyadığını görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına inanılır.

Kahve falında duvarı yeşile boyadığını görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saç boyadığını görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin duvar boyadığını görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında saçını kızıla boyadığını görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına yorulur.

Kahve falında birinin ev boyadığını görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir