AnaSayfa / Genel / Kahve falında karyolada yatmak

Kahve falında karyolada yatmak

Kahve falında karyolada yatmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kişinin iyi hale geleceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, zor zamanların biteceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karyolada yatmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Kahve falında karyolada yatmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında beyaz karyola görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, işlerin düzgün gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü karyola görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında karyola görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yataksız karyola görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında demir karyola görmek yeni bir eve taşınacağına, dünyasının bir anda değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında karyola ve yatak görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni karyola görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir