AnaSayfa / Genel / Kahve falında karyola görmek

Kahve falında karyola görmek

Kahve falında karyola görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında karyola gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ahşap karyola görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karyolanın kırıldığını görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında demir karyola görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta karyola görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bebek karyola görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karyolada yatmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni karyola görmek şansın önünün kesileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulur.

Kahve falında demirden karyola görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir