AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir karyola görmek

Kahve falında demir karyola görmek

Kahve falında demir karyola görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine alamet eder.

Kahve falında demir karyola gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında demir karyola görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında demirden karyola görmek rahata ve huzura kavuşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına delalettir.

Kahve falında karyola ve yatak görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında tahta karyola görmek para yatıracağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karyola örtüsü görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş karyola görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek karyola görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap karyola görmek derin bir nefes alacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir