AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazine kazmak

Kahve falında hazine kazmak

Kahve falında hazine kazmak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, gelirinden yana memnun olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hazine kazmak gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Kahve falında hazine kazmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine işarettir.

Kahve falında altın ve hazine görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hazine haritası görmek işlerin düzene gireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulur.

Kahve falında mezarda hazine bulmak rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında hazine aramak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalettir.

Kahve falında hazine aradığını görmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden hazine çıkarmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde hazine bulmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir