AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevdiğin adamı görmek

Kahve falında eski sevdiğin adamı görmek

Kahve falında eski sevdiğin adamı görmek geleceğin güzel olacağına, enerjisini toplayacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, işlerin bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, işlerini yoluna sokacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevdiğin adamı gördüyseniz:

  • Gereken özeni gösterirseniz emeklerinizin karşılıksız kalmadığını göreceksiniz.

Kahve falında eski sevdiğin adamı görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir devlet adamı görmek sarsılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında eski bir devlet adamını görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski devlet adamı görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği adamı başkasıyla görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamı evli görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin adamın evine gitmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir