AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşılıklı bakışmak

Kahve falında karşılıklı bakışmak

Kahve falında karşılıklı bakışmak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, işinde çok ilerleyeceğine, onu borçtan kurtaracağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, güvenini sarsacağına yorulur.

Kahve falında karşılıklı bakışmak gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında karşılıklı bakışmak günü birlik kazanç elde edeceğine, pek az kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle bakışmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında aslanla bakışmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkekle bakışmak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle bakışmak insanlar arasında yüceleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekle göz göze bakışmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayırlı haberler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadınla bakışmak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir