AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle bakışmak

Kahve falında bir erkekle bakışmak

Kahve falında bir erkekle bakışmak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekle bakışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiyelerine kulak vermeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin erkekle bakışmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekle göz göze bakışmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle bakışmak böylece işlerini yoluna sokacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle bakışmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle bakışmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunlarını çözebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızla bakışmak rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle bakışmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir