AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir erkekle bakışmak

Kahve falında tanımadığın bir erkekle bakışmak

Kahve falında tanımadığın bir erkekle bakışmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ekmek ve dünya malı alacağına, maddi gücünün azalacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle bakışmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi ya da iş birliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle bakışmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle göz göze bakışmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkekle bakışmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayallerinin de yarım kalacağına yorulur.

Kahve falında bir erkekle bakışmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle bakışmak hoş olaylar yaşayacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerle bakışmak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle bakışmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir