AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla bakışmak

Kahve falında kadınla bakışmak

Kahve falında kadınla bakışmak anne babaya müjde verileceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadınla bakışmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Kahve falında kadınla bakışmak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle göz göze bakışmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında bir kızla bakışmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına işarettir.

Kahve falında köpekle bakışmak oldukça büyük başarılara, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle bakışmak sorunların ardı ardına geleceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birinin bakışlarını görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, rahatın ve konforun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğiyle bakışmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, düşünmeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle bakışmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir