AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize karşı oturmak

Kahve falında denize karşı oturmak

Kahve falında denize karşı oturmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize karşı oturmak gördüyseniz:

  • Fazla dağınık yaşamaktan vazgeçip kendinize düzenli bir yaşam kurmanız gerekiyor.

Kahve falında denize karşı evde oturmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize karşı oturmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında karşı karşıya oturmak çok büyük insanlar arasına gireceğine, edilen duaların kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin karşısında deniz görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize karşı ev almak işinden ve ekmeğinden olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek evdeki nimetin çoğalacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında denizin karşısında ev görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden karşıya geçmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir