AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuzun parçalandığını görmek

Kahve falında karpuzun parçalandığını görmek

Kahve falında karpuzun parçalandığını görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, verimliliğinin artacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuzun parçalandığını gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Kahve falında karpuzun parçalandığını görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz parçalandığını görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kayaların parçalandığını görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında et parçası düşürmek güzel bir iş fırsatına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş parçası görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hayallerinin söneceğine alamet eder.

Kahve falında helikopterin parçalandığını görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde et parçası görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında parça et görmek sıkıntılar son bulacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir