AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş parçası görmek

Kahve falında diş parçası görmek

Kahve falında diş parçası görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş parçası gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Kahve falında diş parçası görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin parçalandığını görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında dişlerin parçalandığını görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında diş parçalandığını görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına tabir olunur.

Kahve falında cam parçaları yemek daha zengin hale geleceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında yüzüğün parçalanmasını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında parça parça et görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında cam parçası yemek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir