AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmamış karpuz görmek

Kahve falında olmamış karpuz görmek

Kahve falında olmamış karpuz görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, hayatının da düzene gireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olmamış karpuz gördüyseniz:

  • Özel bir macera yaşamak istiyorsanız çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, fakirlik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan karpuz toplamak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz satın almak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden karpuz almak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu karpuz görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulur.

Kahve falında karpuz ve üzüm görmek ikinci bir şans vereceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz tarlasında olduğunu görmek güzel ameller işleyeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalettir.

Kahve falında dalından karpuz koparmak daha fazla yakınlaşacağına, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir