AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz tezgahı görmek

Kahve falında karpuz tezgahı görmek

Kahve falında karpuz tezgahı görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, kötü günler görüleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz tezgahı gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınızda mucizeler yaratabilir.

Kahve falında karpuz tezgahı görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mutfak tezgahının kırıldığını görmek sorunların kalmayacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalettir.

Kahve falında mermer mutfak tezgahı görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine yorulur.

Kahve falında mutfak tezgahı görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında manav tezgahı görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir özgüven kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tezgahtan balık satın almak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dokuma tezgahı görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında pazarda tezgah açmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir