AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz tutmak

Kahve falında karpuz tutmak

Kahve falında karpuz tutmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, büyük bir servete kavuşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gelişmeler var.

Kahve falında karpuz tutmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından karpuz koparmak güvenliğinden vazgeçeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine inanılır.

Kahve falında yarım karpuz görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz parçalandığını görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz tohumu ekmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri karpuz görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden karpuz almak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kavun karpuz satmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir