AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyulmuş karpuz görmek

Kahve falında soyulmuş karpuz görmek

Kahve falında soyulmuş karpuz görmek işveren pozisyonuna geleceğine, daima afiyette olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret eder.

Kahve falında soyulmuş karpuz gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Kahve falında soyulmuş karpuz görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında soyulmuş patlıcan görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını soyunmuş görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık soyup yemek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, işlerin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında soyulmuş ayva görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza delalet eder.

Kahve falında yüzünün derisi soyulmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soyulmuş tavuk görmek hakkını savunamayacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin soyulduğunu görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir