AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye karpuz vermek

Kahve falında ölüye karpuz vermek

Kahve falında ölüye karpuz vermek karlı işlere gireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yokluğun biteceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye karpuz vermek gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Kahve falında ölü birinden karpuz almak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün karpuz yemek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye karpuz vermek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine yorulur.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalettir.

Kahve falında ölü birine karpuz vermek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölüden karpuz almak sıkıntıların aşılacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında olgun karpuz görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük karpuz yemek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir