AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz fidanı görmek

Kahve falında karpuz fidanı görmek

Kahve falında karpuz fidanı görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz fidanı gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında karpuz fidanı görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanfil fidanı görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında üzüm fidanı dikmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek hayatının ve planlarının bozulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında çam fidani dikmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gül fidanı dikmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya fidan dikmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini korumaya alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir