AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilde diş görmek

Kahve falında dilde diş görmek

Kahve falında dilde diş görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında dilde diş gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında dilde diş görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dilde iğne görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir dilde konuşmak hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında dilde saç görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dilden öpmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında zeytin dilmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka dilde konuşmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilde tüy görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir