AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının içinde bebek görmek

Kahve falında karnının içinde bebek görmek

Kahve falında karnının içinde bebek görmek yenileneceğine ve can bulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kendisini korumaya alacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnının içinde bebek gördüyseniz:

  • Karar vermeniz gereken durumlara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında karnının içindeki bebeği görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, durulacağına tabir olunur.

Kahve falında karnın içinde bebek görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar içinde bebek görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında karnının içinde bebek görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işarettir.

Kahve falında kar içinde yatmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar içinde yüzmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnının içinde yılan görmek tövbe etmeden vefata, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kar içinde kalmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, doktordan doktora koşturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir