AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnın içinde bebek görmek

Kahve falında karnın içinde bebek görmek

Kahve falında karnın içinde bebek görmek çok rahat bir döneme girileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, hedeflere ulaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnın içinde bebek gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Kahve falında karnın içinde bebek görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine inanılır.

Kahve falında karnının içinde bebek görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnının içindeki bebeği görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında kar içinde bebek görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Kahve falında kar içinde yüzmek hayallerinin gerçek olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin içinde kar görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kar içinde yürümek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kar içinde koşmak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir