AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının içinde yılan görmek

Kahve falında karnının içinde yılan görmek

Kahve falında karnının içinde yılan görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, çok farklı bir kişi olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine işaret eder.

Kahve falında karnının içinde yılan gördüyseniz:

  • Alışılmadık kültürlerden gelen veya farklı ilgi alanları olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında karnının içinde yılan görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında karların içinde yılan görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kar içinde koşmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalettir.

Kahve falında denizin içinde kar görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında karların içinde görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında karnının içindeki bebeği görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar içinde olmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında karnın içinde bebek görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir